Trendrapport

Deklantreisna corona.

Een vooruitblik door meer dan 50 Marketing en E-commerce Managers.

Ontdek de impact van corona op de klantreis

Iedereen heeft gemerkt hoezeer corona de wereld heeft veranderd. We moesten ons allemaal aanpassen. Anders met elkaar omgaan. Afstand houden tot elkaar. Met die noodzaak tot social distancing ontstond ook een grotere afstand tussen organisaties en de consument. Ook zij moesten plotseling anders met elkaar omgaan en communiceren, waardoor de klantreis is veranderd. Nu we met z’n allen voorzichtig weer kijken naar de tijd ná corona, is de vraag hoe de klantreis er dan uitziet. Welke kanalen dienen straks welk doel, en in welke fase? Dit trendrapport stelt die vraag centraal, waarbij we zowel de strategische als culturele invalshoeken voor een organisatie belichten. Wil je het trendrapport ontvangen? Laat je gegevens hieronder achter en ontvang het in je email.

Privacy Policy(Required)
We hechten veel waarde aan jouw privacy. Building Blocks gebruikt de verstrekte informatie om je op de hoogte te houden van relevante content, producten, en services. Je kan je op elk moment uitschrijven van deze communicatie. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Community Consumer, Data & Personalization

De inzichten in dit rapport zijn mede tot stand gekomen dankzij leden van onze community, waarin leidinggevenden van toonaangevende B2C-organisaties elkaar vinden in hun streven om consumentendata zo goed mogelijk in te zetten binnen een strategie die de consument vooropzet. Het zijn hun ervaringen en inzichten die we hebben gebundeld, en waarover meerdere van hen in dit rapport zelf aan het woord komen. Hoe zien zij de toekomst voor zich? Hoe heeft corona hun organisatie veranderd? Welke wegen slaan zij in, en – niet onbelangrijk – wat kunnen andere organisaties daarvan leren? Ze delen hun verhalen graag met je, bedoeld om de klant ook straks optimaal te bedienen.

Meer wetenover de community?