Podcast

8. Donor engagement bij NGO's, verbindt de donateur met de beneficiënt. (Zero Hunger Lab)

Perry Heijne
Mede-oprichter & directeur
June 23, 2021

In de nieuwe aflevering van de Consuminded Podcast gaan we in gesprek met Perry Heijne, mede-oprichter en directeur van Zero Hunger Lab. Hij deelt zijn missie om via Zero Hunger Lab honger de wereld uit te krijgen. Volgens Perry heeft een NGO altijd te maken met 2 klanten, namelijk de donateur en de beneficiënt, oftewel de persoon in nood.

Hij legt uit waarom donateur engagement nodig om is de maatschappelijke impact te vergroten. Hierbij is een slimme, data gedreven verbinding tussen de donateur en beneficiënt essentieel. Ben jij benieuwd hoe je die slimme verbinding kan creëren? Luister de podcast met Perry snel hieronder.

Of luister de podcast via Apple Podcast of Soundcloud.

Deze podcast kwam tot stand dankzij Consuminded. Consuminded is de community waarin management en directie van toonaangevende consumentenmerken kennis delen om een klantgerichte organisatie te worden. We sparren over de uitdagingen van vandaag en geven invulling aan de wereld van morgen. Samen zetten we de markt in beweging en bouwen we aan transparante, eerlijke en waardevolle relaties met de consument. Altijd met een duidelijke missie: de consument op nummer één.

Meer weten over Consuminded?

About the expert
Perry Heijne
Mede-oprichter & directeur

Zero Hunger Lab