News | June 9, 2023

Building Blocks, Freshheads en YoungOnes erkend voor uitmuntende personalisatiestrategie bij Dutch Interactive Awards

Tilburg, [9 juni 2023] – De baanbrekende personalisatiestrategie van YoungOnes, Freshheads en Building Blocks is door de Dutch Interactive Award erkend als een van de top 5 allerbeste interactieve werken van Nederland in de categorie data. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt en de flexibiliteit die jongeren verwachten is het belangrijker dan ooit dat opdrachtgevers snel de juiste freelancer kunnen kiezen. Sinds online platform YoungOnes is verrijkt met de innovatieve AI-personalisatie tool Inspire is het nog nooit zo eenvoudig geweest voor opdrachtgevers om de juiste freelancers te selecteren voor een klus.

De Dutch Interactive Awards erkennen uitmuntende prestaties in interactief werk van Nederlandse makers in de categorie data. Het is een prestigieuze prijs die wordt toegekend aan de meest vooraanstaande bureaus en opdrachtgevers die buitengewoon werk hebben geleverd. We zijn dan ook zeer trots dat we volgens de vakjury behoren tot de top online professionals in ons vakgebied. De Dutch Interactive Awards, georganiseerd door Emerce en DDA, zijn sinds 2010 uitgegroeid tot een belangrijk evenement binnen de digitale wereld. 

Voorheen reageerde een beperkte groep freelancers op een selecte groep opdrachten. Dat betekende dat een deel van de opdrachtgevers met werk bleef zitten, terwijl de freelancers juist aan de slag wilden. De AI-gedreven personalisatiestrategie stelt YoungOnes in staat om een relevanter klussen-aanbod te kunnen bieden aan freelancers. Zo wordt het vinden van de juiste opdracht makkelijker en sneller, waardoor de kans op een match ook groter wordt. Met hun innovatieve aanpak en continue streven naar verbetering heeft YoungOnes bewezen een pionier te zijn in de freelancemarkt. De nominatie voor de Dutch Interactive Award is een erkenning voor hun inzet en succes in het realiseren van een platform dat inspeelt op de behoeften van zowel freelancers als opdrachtgevers.

“We zijn enorm trots op de nominatie van de Dutch Interactive Award en de erkenning voor onze innovatieve personalisatiestrategie”, aldus Pim Graafmans, oprichter van YoungOnes. “De samenwerking met Freshheads en Building Blocks heeft ons in staat gesteld om de juiste technologieën en data-analyse te combineren, wat heeft geleid tot fantastische resultaten in de matching tussen freelancers en opdrachtgevers.” Deze resultaten vind je terug in de case study.
– Pim Graafmans, CEO YoungOnes

De datagedreven personalisatiestrategie van YoungOnes is gebouwd op het platform Inspire, dat AI-technieken gebruikt om de behoeften van gebruikers nauwkeurig te voorspellen op basis van data en gedrag in de app. Hierdoor kan de joblist, de lijst met open klussen, automatisch worden gepersonaliseerd voor elke individuele freelancer. Met deze aanpak wordt de route van het openen van de app tot aan het reageren op een klus zo persoonlijk, kort en eenvoudig mogelijk gemaakt.

“Ik vind het super gaaf om te zien dat er een data categorie is binnen de Dutch Interactive Awards en het is nog mooier dat wij tot de top 5 behoren!”, aldus Merwin de Jongh, oprichter van Building Blocks. “Deze case is wat mij betreft hét bewijs dat de juiste mix aan data, Artificial Intelligence techniek en creativiteit kan leiden tot een effectieve personalisatiestrategie. We zijn super trots dat ons AI-gedreven platform Inspire heeft bijgedragen aan het succes van YoungOnes.”
– Merwin de Jongh, oprichter Building Blocks 

“Freshheads is sinds het allereerste begin betrokken bij YoungOnes, als digitale partner”, aldus Wout Withagen, directeur van Freshheads. “Altijd deden we samen wat op dat moment nodig was voor de groei van het platform. Het is heel tof dat YoungOnes met de inzet van AI, en dankzij de kennis van Building Blocks, opdrachtgevers en freelancers nu nóg beter aan elkaar kan koppelen. Met blijere freelancers én opdrachtgevers als resultaat.”
– Wout Withagen, directeur Freshheads

Over YoungOnes

YoungOnes is een online platform waar freelancers eenvoudig klussen kunnen vinden in de horeca, retail, logistiek en eventbranche. Met een innovatieve datagedreven personalisatiestrategie en het gebruik van AI-technologieën zorgt YoungOnes dat opdrachtgevers zelf de perfecte freelancer kunnen matchen.

Over Building Blocks

Door de Consumenten op de eerste plaats te zetten, streeft Building Blocks ernaar om het meest betrouwbare en toonaangevende Consumer AI bedrijf in de wereld te zijn. Building Blocks, onderdeel van CM.com, stelt met Inspire toonaangevende consumentenmerken in staat om te begrijpen en te handelen naar de behoeften van de consument. Samen bouwen we aan betekenisvolle klantrelaties met hun consumenten, om van hen blije en loyale fans te maken.

Over Freshheads 

Freshheads is een digital service agency dat organisaties ondersteunt in hun digitale innovatie. Met hulp van vernieuwende online platformen stellen ze organisaties in staat om een zo groot mogelijke positieve impact te maken op de business, op het leven van gebruikers en op de maatschappij.

Voor meer informatie over deze winst, de case of andere gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Marleen van Dam – marleenvandam@building-blocks.com.  

Einde persbericht