Podcast

14. Hoe je dat "snuffel-gevoel" in de winkel ook online over kan brengen. (Hutspot)

Arnout Baas
Managing Director, Hutspot
February 10, 2022

Ook deze aflevering van de Consuminded Podcast staat weer in het teken van klantbeleving. Dit keer gaan we in gesprek met Arnout Baas, Managing Director bij Hutspot, en vertelt hij hoe ze het “snuffel-gevoel” in een fysieke winkel hebben vertaald in de online klantreis. De kracht van je merk is volgens Arnout dat je start vanuit de kernwaarden van je merk, alleen op deze wijze kun je consistentie bewaken tussen het merkgevoel en beleving in de fysieke winkel, de webshop en alles daarbuiten. Luister de podcast en ontdek hoe Arnout dit met zijn team heeft aangepakt.

Vergeet niet de podcast op Spotify, Apple Podcast of Soundcloud te volgen, zodat je up-to-date blijft over ervaringen, tips & tricks van experts uit de markt op het gebied van klantbeleving, data en personalisatie.

Of luister de podcast Apple Podcast of Soundcloud.

Deze podcast kwam tot stand dankzij Consuminded. Consuminded is de community waarin management en directie van toonaangevende consumentenmerken kennis delen om een klantgerichte organisatie te worden. We sparren over de uitdagingen van vandaag en geven invulling aan de wereld van morgen. Samen zetten we de markt in beweging en bouwen we aan transparante, eerlijke en waardevolle relaties met de consument. Altijd met een duidelijke missie: de consument op nummer één.

Meer weten over Consuminded?

About the expert
Arnout Baas
Managing Director, Hutspot