Trendrapport

Klantgerichtheidlaten landen inje organisatie.

Meer dan 100 Marketing en E-commerce Managers delen hun ervaringen en tips om klantgerichtheid écht te laten landen in je organisatie.

Hoe word je klantgericht?

Een persoonlijke en klantgerichte benadering is key wanneer je als organisatie wil blijven opvallen, kregen we de afgelopen periode terug vanuit onze Consuminded community. In de markt zien we dat veel organisaties de stap naar een klantgerichte aanpak wel willen maken, maar zo’n switch niet van de ene op de andere dag kúnnen maken. Het brengt namelijk een grote veranderingen met zich mee. Samen met onze community leden kwamen we tot vier pijlers die noodzakelijk zijn voor het laten landen van klantgerichtheid in de volle breedte van je organisatie. Wil je het trendrapport ontvangen en erachter komen hoe je deze mindset in het DNA van je organisatie krijgt? Laat je gegevens hieronder achter en ontvang het trendrapport in je email.

Privacy Policy(Required)
We hechten veel waarde aan jouw privacy. Building Blocks gebruikt de verstrekte informatie om je op de hoogte te houden van relevante content, producten, en services. Je kan je op elk moment uitschrijven van deze communicatie. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ontdek hoe je jouw organisatie klantgericht krijgt.

De inzichten in dit rapport zijn mede tot stand gekomen dankzij leden van Consuminded, waarin managers en directie van toonaangevende B2C-organisaties elkaar vinden in hun streven om consumentendata zo goed mogelijk in te zetten binnen een strategie die de consument vooropzet. Het zijn hun ervaringen en inzichten die we hebben gebundeld, en waarover meerdere van hen in dit rapport zelf aan het woord komen. Hoe hebben zij klantgerichtheid in hun organisatie laten landen? Ze delen hun verhalen graag met je, bedoeld om de klant ook straks optimaal te bedienen.

Meer wetenoverConsuminded?