Travel

Word dé travel buddy voor iedere reiziger

Met Inspire voorzie je iedere reiziger van een geïntegreerde en  hyper-persoonlijke boek ervaring. Omni-channel en on-demand.

  • Een unieke website ervaring voor iedere klant;
  • Vergroot effectiviteit van e-mail marketing;
  • Bouw aan een loyale klantenbase.

Benieuwd wat Inspire voor jouw organisatie kan betekenen?

Persoonlijk advies in elke fase van de klantreis

De vakantie is voor velen een van de hoogtepunten van het jaar. Iedereen wil immers een onvergetelijke reis beleven. Met Inspire voorzie je jouw klanten van relevant advies in elke fase van de customer journey. Persoonlijk en op maat. Zo help je jouw klanten moeiteloos door het boekproces heen, verhoog je conversie en zorg je ervoor dat ze zorgeloos op reis gaan.

Inspire zorgt er voor dat jouw klanten de droomvakantie beleven die precies aansluit bij hun behoeften en reisgezelschap:

  • Inspireer je in elke fase van de customer journey;
  • Toon je altijd een persoonlijk relevant aanbod;
  • Verhoog je conversie en loyaliteit.

Download de product guide voor meer informatie.

Een onvergetelijke reis vanaf de eerste klik

Het boeken van een reis is een relatief lange journey die uit vele keuzes en touchpoints bestaat. De reis, spanning en voorpret beginnen al vanaf de eerste klik op het moment dat je je gaat oriënteren.

Door te luisteren naar alle interacties Inspire bouwt Inspire hyper-persoonlijke profielen op en weet het precies waar jouw boeker op welk moment behoefte aan heeft. Zo zorg je voor een relevante ervaring op het meest effectieve kanaal.

Van inspirerende blogs om de droombestemming te selecteren en het kiezen van een passende accommodatie, tot inspirerende to do’s en assistentie op locatie.

Met Inspire maak je er een onvergetelijke reis van vanaf de eerste klik.

"Building Blocks heeft Corendon voorzien van een voorspellende oplossing voor een gepersonaliseerde aanpak voor bijna elk aspect in marketing communicatie. Naast de bekende digitale kanalen (website, search, display en social) profiteren ook de meer traditionele kanalen als print en telefoon van deze accurate voorspellingen."
Debora de Roos
Marketing Director bij Corendon
"Er zijn heel veel factoren die invloed hebben op de reis waar je naar zoekt, zoals het reisgezelschap en de reisduur. Met Building Blocks waren wij in staat om uit het grote aanbod vanuit de gehele reisgroep, een relevant en persoonlijk aanbod te bieden aan iedere klant."
Mike de Block
CMO bij Bookit

Vroegboeker of last-minute klant: timing is key!

Je hebt vroegboekers, last-minute reizigers en alles wat daar tussenin zit. Los van een passend aanbod, is het minstens zo belangrijk dat deze op het juiste moment wordt gecommuniceerd. Inspire weet ik welke fase van de buying journey iedere klant zich bevindt en zorgt voor bijpassende communicatie. Wel zo relevant!

Benieuwd hoe  we jouw reizigers het hele jaar door inspireren? Download dan snel deze infographic.

 

Direct metInspire aan de slag?