Inspire AI Personalization Engine

Boost je Conversie met Echte 1-op-1 Personalisatie

  • Altijd de beste "next step" in de reis van je klant met de Inspire AI personalization engine
  • Het “brein” dat ervoor zorgt dat je marketing automation software en customer data platform betere beslissingen nemen
  • Full service ingericht. Binnen een paar weken al resultaat

Altijd de beste "next step" in de reis van elke klant

Je herkent ongetwijfeld het belang wel van een persoonlijk benadering voor je (toekomstige) klanten. Hoe persoonlijker het aanbod, hoe meer het wordt gewaardeerd. En hoe beter een klant erop zal converteren. Hiermee maak je je klanten blijer, en verhoog je de resultaten van je afdeling en bedrijf. Simpel toch?

Maar een aanbod werkt pas goed, als het echt 1-op-1 is. Exact aansluit op de behoefte van die ene klant. En ook precies op het juiste moment wordt gedaan. Oftewel, de beste “next step” in de reis van elke individuele klant.

En je hebt wellicht wel tienduizenden, honderdduizenden of zelfs miljoenen klanten. Hoe biedt je hen nou allemaal deze ideale “next step”? Op een efficiënte, geautomatiseerde manier? Die veel verder gaat dan je met bestaande marketing automation en customer data platform software voor elkaar krijgt? Zonder daarbij vast te lopen in complexe en tijdrovende implementaties en data integratie trajecten?

Maak kennis met Inspire, de AI personalization engine van Building Blocks!

De Inspire AI decisioning engine

Revolutionaire AI decisioning engine

Toonaangevende AI/machine learning technologie. Eenvoudig en snel te implementeren, met  bewezen impact op bedrijfsresultaten. Op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

Helpt je marketing automation software en customer data platform om betere beslissingen te nemen

Zorg voor een significante verbetering van efficiëntie en het rendement van je bestaande marketing automation software en customer data platform.

Eenvoudige integratie met je data bronnen, processen en systemen

Verbind alle data bronnen en integreer eenvoudig met bestaande processen en systemen als marketing automation en customer data platforms.

Wat kan ons Inspire precies voor jou betekenen?

De Inspire AI decisioning engine fungeert als het “brein” achter het beheren van de klantreis van elke klant. Volledig geautomatiseerd, aangedreven door toonaangevende machine learning technologie. Maar natuurlijk ben jij wel in controle.

Bekijk de onderstaande voorbeelden om inspiratie te krijgen van wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Gepersonaliseerde shopping experience

Geef je klanten een volledig gepersonaliseerde winkelervaring in je e‑commerce kanalen en boost zo conversie en transactiewaarde.

Personaliseer alle fasen van het koopproces, van productlijsten en cross- en upsell aanbevelingen tot speciale check-out promoties. Zorg ervoor dat je klanten zich begrepen voelen en eenvoudig vinden waar zij naar op zoek zijn – of zelfs meer!

Suggesties voor abonnementen services

Bij het selecteren van een abonnement voor sport, entertainment, of verzekeringsproduct, kan het lastig zijn om het juiste pakket te vinden, of de dekking te kiezen die precies bij de behoefte van je klant past.

Met de AI personalization engine zorgen we ervoor dat je klant naar het juiste pakket of dekking wordt begeleid, zich begrepen voelt, en het fijn vindt om van je diensten gebruik te maken.

Gepersonaliseerde 1-op-1 Contactstrategie

Generieke marketingcampagnes en massa mailings zijn nu echt verleden tijd. Met een volledig gepersonaliseerde contactstrategie kun je 1-op-1 communiceren met je klanten op basis van hun interesses. Voorspellingen van individuele buying journeys stellen je in staat om exact de juiste boodschap, content of aanbod op het meeste relevante moment te sturen.

Zorg voor een consistente interactie met je doelgroepen via digitale mailings, apps, of zelf offline mailings. Via het kanaal dat het beste pas bij elke individuele klant!

Promoties op maat

Verras je consumenten met een aanbod dat precies aansluit op wat zij nodig hebben. En zorg ervoor dat zij zich ook nauw verbonden voelen met je merk. Met de “promoties op maat” functionaliteit krijg je de klant weer terug in je winkel en voorkom je dat zij weglopen naar de concurrent.

Retouren en fraude bescherming

Zorgen dat consumenten het juiste aanbod krijgen is net zo belangrijk voor de jou als voor de klant. Je wilt dat er zo weinig mogelijk retourzendingen nodig zijn. En je wilt ervoor zorgen dat de kans op fraude zo laag mogelijk is.

Met de AI personalization engine ben je veel beter in staat om te voorspellen of een match tussen product en consument succesvol is, of niet. En je hebt de mogelijkheid om automatisch real-time een alternatief product voor te stellen of de order te annuleren.

Deze toonaangevende bedrijven gingen je al voor
Interesse?We sprekenje graag!

Wij zijn Building Blocks

Zo, dat was een hoop informatie over onze technologie en klanten. We hopen je hiermee flink geïnspireerd te hebben. Maar wie zijn wij nou eigenlijk?

Wij zijn Building Blocks. In 2013 begonnen in Tilburg, en inmiddels uitgegroeid tot de leider in Consumer AI in Nederland.

We zijn altijd bezig met de nieuwe AI en personalisatie ontwikkelingen en technologie en houden ervan om zaken in beweging te zetten. Soms een beetje eigenwijs, maar altijd vanuit de beste intenties. Omdat we ervan houden om te laten zien dat dingen anders kunnen. Dat is hoe we echte win-win situaties met onze klanten krijgen.

Met onze technologie zorgen onze klanten ervoor dat zij echt persoonlijk kunnen communiceren met hun klanten. Voor het verbeteren van bedrijfsresultaten en het omzetten van consumenten naar loyale fans.

Meer weten? Vraag direct een demo aan.

We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!