Whitepaper

Waarom je niet om hyper-personalisatie heen kunt als retailer of e-commerce bedrijf

Het is dé next step op het vlak van klantbeleving: hyperpersonalisatie.

Oftewel het op grote schaal aangaan van echte 1-op-1 gepersonaliseerde conversaties, geholpen door de mogelijkheden van artificial intelligence. Steeds meer bedrijven in retail en e-commerce springen vol op deze trend in. Met hyperpersonalisatie ben je in staat om zeer specifiek naar de individuele behoeften van de consument te acteren. Op deze wijze creër je loyale klanten, die keer op keer terugkeren.

De gang naar hyperpersonalisatie is onomkeerbaar. Of zoals Forbes het in haar State Of Personalization Report For 2021 beschrijft: “hyperpersonalisatie is tegenwoordig een must voor ieder succesvol bedrijf in retail of e-commerce”. Sterker nog: als je als organisatie hierin nu niet mee gaat, verlies je klanten aan de concurrent die hen wel gepersonaliseerd benaderen. De gehele reis moet dus zo relevant en gepersonaliseerd mogelijk afgestemd zijn op het individu. Hoe pak je dat als organisatie nu aan? Wat moet je weten over hyperpersonalisatie?

In dit whitepaper:

  • Zoomen we verder in op de trend hyperpersonalisatie
  • Kijken we naar best practices op het gebied van hyperpersonalisatie en
  • Laten we zien wat hyperpersonalisatie je oplevert en waarom er geen weg meer terug is

Download hier het whitepaper

Laat je gegevens hieronder achter en je ontvangt het whitepaper binnen enkele minuten in je mailbox.

Privacy Policy(Required)
We hechten veel waarde aan jouw privacy. Building Blocks gebruikt de verstrekte informatie om je op de hoogte te houden van relevante content, producten, en services. Je kan je op elk moment uitschrijven van deze communicatie. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.