5 April - Be Inspired: Personalisatie & AI

Praktische informatie

Leuk dat je jezelf hebt aangemeld voor ons Be Inspired: Personalisatie & AI event op 5 april. Hierbij alle praktische informatie op een rij.

Het programma

13:30 – 14:00 Ontvangst met hapje & drankje

14:00 – 14:30 Tijdens de keynote hebben we aandacht voor het onderwerp:
‘Hoe ChatGPT jouw customer journey verrijkt of bedreigt’ 

14:30 – 15:00 Case: Vacansoleil

15:00 – 15:30 Case: YoungOnes

15:30 – 15:45 BREAK en uitleg activiteiten

15:45 – 19:00 Activiteiten en workshops

  • Workshops (keuzeprogramma)
  • Driften op het circuit
  • Formule 1 simulator

19:00 – 21:00 BBQ buffet en netwerken

Locatie CM.com Circuit van Zandvoort

Locatie en vervoer

Hoe bereik ik het circuit?

Met de auto

Navigeer naar de Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP te Zandvoort. Ook de straatnaam volstaat en de hoofdingang bevindt zicht direct aan de straat. Vervolgens volg je de borden voor parkeren bij Paddock 2. Het is helaas niet mogelijk om een elektrische auto hier op te laden.

Met de trein

Zandvoort is mede door een directe treinverbinding vanuit Amsterdam, Haarlem en Den Haag uitstekend bereikbaar met de trein. CM.com Circuit Zandvoort ligt op 10 minuten loopafstand vanaf het NS Station. Op het stationsplein gaat men naar rechts, richting de Van Speijkstraat. Aan het einde van de weg steekt men schuin over, langs het tankstation en vervolgt de route over de Burgemeester van Alphenstraat. Na 500 m zie je aan de rechterkant de ingang van het CM.com Circuit Zandvoort.

Met de bus

Ook is het mogelijk om met de bus naar CM.com Circuit Zandvoort te reizen. Niet alleen vertrekken regelmatig bussen vanuit het centrum van Zandvoort richting het evenemententerrein van CM.com Circuit Zandvoort, ook zijn er directe verbindingen met Amsterdam en NS Station Haarlem Spaarnwoude met buslijn 80. Buslijn 81 (o.a. met een halte bij NS Station Haarlem) stopt zelfs direct in de buurt van de hoofdingang van CM.com Circuit Zandvoort.

Hoe bereik ik de lounge op het circuit?

Indien je met de auto komt kan je parkeren bij Paddock 2, zie de interactieve plattegrond hieronder. Als je klikt op de paddock, krijg je de Google maps instructies.

Vervolgens loop je omhoog over de heuvel naar de Dutch Grand Prix lounge. Daar zal iemand je ontvangen.

Heb je nog vragen?

Stuur een whatsapp bericht naar Bregje Steeg: +316 21974896