Data & personalisatie

Hoeklantgerichtben jij?

Ontdek hoe klantgericht jouw organisatie is met betrekking tot data en personalisatie

De afgelopen jaren heeft veel teweeggebracht rondom data en personalisatie. E-commerce maakte een ongekende groei mee, het Amazon-platform deed recentelijk haar intrede in Nederland en shows als The Social Dilemma en Arjen Lubach met de fabeltjesfuik hebben de consument goed wakker geschud. Kortom: de digitale proposities van bedrijven worden flink op de proef gesteld.

Nu de consument steeds vaker online koopt, is het zaak om de consument ook online een relevante en gepersonaliseerde ervaring te bieden. Klantgerichtheid met de consument op nummer 1. Data en personalisatie spelen hierbij een doorslaggevende rol. Het geeft inzicht in consumenten gedrag en stelt je in staat om meer grip te krijgen op de klantreis.

Maar hoe klantgericht is jouw organisatie eigenlijk in deze digitale wereld? Hoe goed ben jij in staat om consumenten data te vertalen naar meer relevantie voor de consument? Is jouw organisatie een Data Hero, een Data Rising Star of een Data Starter. Ontdek in de test waar jij staat en hoe jij de volgende stap kunt maken.

Trendwatch

De groeiende kloof tussen data heroes & starters

Door de ontwikkelingen in het digitale landschap is er een kloof ontstaan tussen organisaties die in staat zijn om in te spelen op de toenemende consumenten verwachtingen. Organisaties die er op ingericht zijn om consumenten data om te zetten in een gepersonaliseerde klantervaring, en organisaties die hierin nog de eerste stap moeten zetten. In deze trendwatch ontdek je de verschillen tussen organisatie, welke uitdagingen zij tegenkomen en hoe deze uitdagingen overwonnen kunnen worden om de volgende stap te maken.

Download trendrapport

  • Hidden

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Weten waarjij staat?Doe de test.