5 april 2023 - reservelijst

Be Inspired: personalisatie & AI (VOL)

Bedankt voor je interesse in ons event, helaas zijn de aanmeldingen erg hard gegaan en is het evenement op dit moment vol. Wil je op de reservelijst gezet worden om toch nog kans maken om het event bij te wonen? 
Stuur dan een mail naar bregje@building-blocks.com en we laten je zo snel mogelijk weten of je alsnog aanwezig kunt zijn!

ChatGPT heeft de wereld in zijn greep en wordt bestempeld als de grootste revolutie sinds de iPhone. De technologische adoptatiegraad is nog nooit zo hoog geweest en het maakt AI toegankelijk voor een breed publiek. Wat betekent dit voor de toekomst van jouw organisatie en customer journey?

Op woensdag 5 april aanstaande vindt het event Be Inspired: Personalisatie en AI plaats op het CM.com Circuit in Zandvoort. Tijdens deze dag bomvol inspiratie zoomen we onder andere in op ‘Hoe ChatGPT jouw customer journey verrijkt of bedreigt?’.

Alvast een kleine sfeer impressie

Na de fantastische winst van Max Verstappen op de Dutch Grand Prix afgelopen jaar, houden we het gaspedaal graag ingedrukt. Kun jij ook niet wachten op het CM.com Circuit Zandvoort te bezoeken?

Goed nieuws! Jij bent samen met gewaardeerde relaties van Building Blocks en CM.com uitgenodigd voor een exclusief event op het CM.com Circuit Zandvoort: Be inspired: personalisatie & AI. Een inspiratie-volle dag waar je leert hoe je met personalisatie en AI zowel je customer experience als je business resultaat naar de volgende versnelling brengt.

Met case presentaties van onder andere

Programma

13:30 – 14:00
Ontvangst met hapje & drankje

14:00 – 14:30
Tijdens de keynote hebben we aandacht voor het onderwerp:
‘Hoe ChatGPT jouw customer journey verrijkt of bedreigt’ 

14:30 – 15:00
Case: Vacansoleil

15:00 – 15:30
Case: YoungOnes

15:30 – 16:00
BREAK

16:00 – 19:00
Activiteiten en workshops

  • Workshops (keuzeprogramma)
  • Driften op het circuit
  • Formule 1 simulator

19:00 – 21:00
BBQ buffet en netwerken

Locatie
Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort

Vacansoleil
Jacky Lambert, Commercial Director
Het boeken van de ideale vakantie kan veel stress opleveren bij de consument door alle opties die beschikbaar zijn en dus keuzes die gemaakt moeten worden. Tijdens deze presentatie leer je hoe Vacansoleil hun consumenten met personalisatie begeleid in hun zoektocht naar de perfecte camping vakantie.
YoungOnes
Pim Graafmans, Managing Director & Co founder
YoungOnes (onderdeel van YoungCapitol) koppelt freelancers aan de leukste opdrachtgevers in de horeca, retail, logistiek en eventbranche. Tijdens deze presentatie leer je hoe zij met personalisatie de gebruikerservaring verbeteren en meer matches realiseren voor gebruikers en opdrachtgevers, en zo een van de snelst groeiende platformen van Nederland is geworden.