News | May 3, 2021

Building Blocks stormt de Emerce100 binnen.

De 16e editie van de Emerce100 is gelanceerd en vol trots is Building Blocks de nieuwe binnenkomer in deze mooie lijst. De Emerce100 is een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce, waarbij de dienstenleveranciers in de online industrie beoordeeld worden door de beslissers uit de markt. Het onderzoek bestaat uit een vijftal gebieden; Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. 

In top 4 Nederlandse Artificial intelligence bureaus

Building Blocks is dé nieuwe binnenkomer met een fantastisch resultaat van 5 op 7 sterren in de categorie ‘’Artificial intelligence bureaus’’. In deze nieuwe categorie op het gebied van bureaus is Building Blocks onder andere beoordeeld op kennis/knowhow, prijs/kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Alexander van den Eerden, CEO van Building Blocks, over de nominatie in de Emerce100;

”Erg gaaf dat de categorie Artificial Intelligence een plekje bemachtigd heeft in de Emerce100. Dit geeft aan dat ook binnen de e-business Artifical Intelligence een steeds serieuzere rol speelt in de bedrijfsvoering. We zijn trots dat we als een van de eerste 4 bedrijven met een 5 sterren beoordeling deze nieuwe categorie mogen aanjagen en verder op de kaart kunnen zetten.”

Benieuwd geworden naar de volledige lijst? De lijst is te downloaden via Emerce. Wil je meer weten over Building Blocks en de oplossingen om de consumer first te krijgen? Bekijk de oplossingen, en zet jouw klanten echt op 1.