Podcast

18. Maak van een oneindige zoektocht een gepersonaliseerde en relevante ontdekkingstocht. (Bookit)

Mike de Block
CMO bij Bookit
July 6, 2022

Bookit is een grote speler in de markt op het gebied van online en offline vakantie-aanbod, maar is meer bekend van haar online platformen traveldeal, weekendjeweg.nl en bungalows.nl. Ooit groot geworden via de traditionele mailings, hebben ze afgelopen jaren flinke stappen gezet in het verbinden van alle touchpoints van de klantreis. Het is dan ook de missie van Mike de Block, CMO bij Bookit, om van de zoektocht een gepersonaliseerde en relevante ontdekkingstocht te maken.

Zo help je de klant niet alleen in het zoekproces door de tijd tot een boeking korter te maken, maar vooral om ook al te genieten en uit te kijken naar een volgende vakantie. Hoe Mike dat precies doet met hulp van personalisatie vertelt hij in de Consuminded podcast. Luister hem snel op Spotify, want hij deelt ook 3 mega interessante lessen.

Of luister de podcast op Apple Podcast.

Deze podcast kwam tot stand dankzij Consuminded. Consuminded is de community waarin management en directie van toonaangevende consumentenmerken kennis delen om een klantgerichte organisatie te worden. We sparren over de uitdagingen van vandaag en geven invulling aan de wereld van morgen. Samen zetten we de markt in beweging en bouwen we aan transparante, eerlijke en waardevolle relaties met de consument. Altijd met een duidelijke missie: de consument op nummer één.

Meer weten over Consuminded?

About the expert
Mike de Block
CMO bij Bookit