Podcast

15. De oneindige klantreis, ontdek hoe je relevant bent én blijft voor de consument. (BAM Homestudio's)

Jeffrey de Vries
Business Controller bij BAM Homestudio's
February 17, 2022

Heb je wel eens een nieuwbouw huis gekocht en was het lastig om in te schatten hoe het aantal m2’s in het echt aanvoelen? Hoeveel ruimte een aanbouw van je tuin afneemt? Hoe je meubels in het geheel zouden passen?

Voor veel huizenkopers is dit een echte uitdaging, en dat is precies de reden waarom Homestudios alle opties in ware grootte in de inpiratiehuizen. “Wij hebben er zelfs volledige huizen ingericht”, aldus Jeffrey de Vries in de nieuwe Consuminded podcast. Een unieke vorm van pure klantbeleving. Het is ook essentieel om je als organisatie te realiseren dat na de aankoop en inrichting van het huis de klantreis niet stopt. Een klantreis is volgens Jeffrey namelijk oneindig. Daarom is het van groot belang om altijd relevant te blijven voor de consument.

Luister de podcast en ontdek welke learnings Jeffrey voor jou heeft om relevant te zijn én te blijven in de klantreis. Vergeet niet de podcast te volgen! Zo blijf je up-to-date over ervaringen, tips & tricks op het gebied van klantbeleving, data en personalisatie van experts uit de markt.

Of luister naar de podcast Apple Podcast of Soundcloud.

Deze podcast kwam tot stand dankzij Consuminded. Consuminded is de community waarin management en directie van toonaangevende consumentenmerken kennis delen om een klantgerichte organisatie te worden. We sparren over de uitdagingen van vandaag en geven invulling aan de wereld van morgen. Samen zetten we de markt in beweging en bouwen we aan transparante, eerlijke en waardevolle relaties met de consument. Altijd met een duidelijke missie: de consument op nummer één.

Meer weten over Consuminded?

About the expert
Jeffrey de Vries
Business Controller bij BAM Homestudio's