Podcast

29. Retail media evolutie onthuld: de winstgevende strategie van AH Media Services

Rolf Oosterhoff
AH Media Services
September 19, 2023

Naast een mooie ontwikkeling, ook een succesvolle strategie

In deze aflevering, geproduceerd in samenwerking met “What’s Going On in Retailing“, verkennen we het groeiende landschap van retail media en praten we hierover met Rolf Oosterhoff, Head of Media Services bij Albert Heijn. Met 14 jaar ervaring binnen Ahold, waaronder Albert Heijn, deelt hij zijn inzichten en visie op retail media. Zo gaan we dieper in op hoe Albert Heijn deze strategie aanpakt, hoe merken profiteren van retail media en welke rol data en personalisatie spelen. Rolf deelt daarnaast hoe Albert Heijn niet alleen als retailer excelleert, maar ook als een toonaangevende speler in de wereld van retail media, waarbij de consument altijd centraal staat.

In deze aflevering krijg je inzicht in deze opkomende discipline binnen de retailwereld. Ook ontdek je hoe retail media evolueert en hoe het zowel grote als kleine merken kan helpen om relevant te blijven voor de consument en hun marketingdoelen te bereiken. Dus ook hoe het voor jouw organisatie een mooie kans kan zijn!

Of luister de podcast op Apple Podcast.

Deze podcast kwam tot stand dankzij Consuminded in samenwerking met What’s Going On in Retailing.

Consuminded is de community waarin management en directie van toonaangevende consumentenmerken kennis delen om een klantgerichte organisatie te worden. We sparren over de uitdagingen van vandaag en geven invulling aan de wereld van morgen. Samen zetten we de markt in beweging en bouwen we aan transparante, eerlijke en waardevolle relaties met de consument. Altijd met een duidelijke missie: de consument op nummer één.

What’s going on in [R]etailing?! is al 30 jaar de ontmoetingsplaats voor Retailers en Brands die op zoek zijn naar inspiratie, nieuwe inzichten en waardevolle contacten met branchegenoten. Op 21 september vindt de 31e editie van dé retailers meet-up van het jaar plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Wil je hiervoor nog een ticket bemachtigen, bekijk dan de website voor tickets en het programma

Meer weten over Consuminded?

About the expert
Rolf Oosterhoff
AH Media Services