Podcast

16. De klant écht verder helpen met personalisatie. (My Jewellery)

Fréderique van den Boogaart
Customer Insights & Experience
April 7, 2022

Van een digital-only start, naar een volledig omni-channel merk met vele boutiques in Nederland én België. Dat is de enorme groei die My Jewellery heeft doorgemaakt afgelopen jaren. In de Consuminded podcast vertelt Fréderique van den Boogaart, verantwoordelijk voor Customer insights & Experience, hoe ze toch via al die kanalen haar klanten persoonlijk kan helpen. Data-gedreven werken is de enige manier om die persoonlijke aandacht te kunnen bieden aan de diverse doelgroep, van jonge meiden tot aan vriendjes die iets voor hun vriendin kopen, en oma’s voor hun kleindochter. Elke met hun eigen hulp vraag, zo zoeken de jonge meiden vooral naar hulp bij de keuze om zich zekerder te voelen. Terwijl vriendjes juist geholpen moeten worden bij het vinden van het perfecte cadeau. Belangrijk is om hierbij het My Jewellery gevoel en en de ervaring erin te verwerken. Benieuwd hoe ze dat doen?

Een klein tipje van de sluier; luisteren is de enige manier om achter de behoefte van alle klanten te komen. Fréderique vertelt er meer over in de podcast!

Of luister de podcast Apple Podcast of Soundcloud.

Deze podcast kwam tot stand dankzij Consuminded. Consuminded is de community waarin management en directie van toonaangevende consumentenmerken kennis delen om een klantgerichte organisatie te worden. We sparren over de uitdagingen van vandaag en geven invulling aan de wereld van morgen. Samen zetten we de markt in beweging en bouwen we aan transparante, eerlijke en waardevolle relaties met de consument. Altijd met een duidelijke missie: de consument op nummer één.

Meer weten over Consuminded?

About the expert
Fréderique van den Boogaart
Customer Insights & Experience