Podcast

12. Blijf verrassen en creëer een klant voor het leven. (Koninklijke Gazelle)

Bastiaan Bless
Channel manager, Koninklijke Gazelle
November 3, 2021

In deze aflevering van de Consuminded Podcast schuift Bastiaan Bless van Koninklijke Gazelle aan in de studio! We bespreken het trendrapport: Klantgerichtheid laten landen in je organisatie. en gaan verder in gesprek over hoe dit speelt bij Koninklijke Gazelle.

Alvast een klein tipje van de sluier, ook Bastiaan ziet het als zijn missie om Koninklijke Gazelle volledig klantgericht te maken. Dit bereik je volgens hemn niet door alleen de customer-facing afdelingen in deze mindset mee te krijgen, het moet écht landen in de gehele organisatie. Is het je gelukt? Hoe zorg je er dan voor dat klantgericht zijn ook top-of-mind blijft en de afdelingen niet snel weer terug vallen in de oude gewoontes?

Benieuwd hoe Bastiaan dit bij Koninklijke Gazelle heeft aangepakt? Luister dan nu de podcast!

Of luister de podcast Apple Podcast of Soundcloud.

Deze podcast kwam tot stand dankzij Consuminded. Consuminded is de community waarin management en directie van toonaangevende consumentenmerken kennis delen om een klantgerichte organisatie te worden. We sparren over de uitdagingen van vandaag en geven invulling aan de wereld van morgen. Samen zetten we de markt in beweging en bouwen we aan transparante, eerlijke en waardevolle relaties met de consument. Altijd met een duidelijke missie: de consument op nummer één.

Meer weten over Consuminded?

About the expert
Bastiaan Bless
Channel manager, Koninklijke Gazelle